3. Апр 2009.. - Глас јавности

Од вас зависи

Интервју: Јелко Кацин, известилац Европског парламента, о српским не(приликама)

3. Апр 2009.. - Курир, Глас јавности

Србија је на добром путу

Интервју: Јелко Кацин, известилац Европског парламента за Србију Визе се укидају до краја године, не обазирите се на Европу, радите упорно.

17. Дец 2007.. - Данас

Карла дел Понте, доскора главна тужитељка Хашког трибунала: Србија сама поставља препреке на путу ка Европи

Незадовољна сам И разочарана. Чињеница да су Ратко Младић и Радован Караџић и даље на слободи мрља је на нашем раду, то баца мрљу на многе ствари које смо постигли. И поред тога, постоје два разлога за оптимизам.

19. Јун 2007.. - Блиц

Јелко Кацин, известилац Европског парламента за Србију: “Вукчевић свој посао ради одлучно, добро и одговорно!“

Известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин похвалио је у интервјуу за дневни лист „Блиц” рад Тужиоца за ратне злочине Републике Србије Владимира Вукчевића, уз тврдњу да „свој посао ради одлучно, добро и одговорно”.

28. Окт 2005.. - Данас

Владимир Вукчевић: НЕСАЛОМИВИ ТУЖИЛАЦ

Шест активних и три бивша припадника МУП Србије приведено је истражном судији Већа за ратне злочине при Окружном суду у Београду због сумње да су починили ратни злочин на Косову 1999. Веће за ратне злочине покушава да домаћој и међународној јавности покаже да овдашње правосуђе може да се бави и овим најтежим облицима злочина против човечности и тако замени Хашки трибунал.

25. Авг 2005.. - Тужилаштво за ратне злочине - Служба за односе са јавношћу

Пјер Ришар проспер посетио суд и Тужилаштво за ратне злочине

БЕТА: Досадашњи рад импресиван Б92: “Много више од прелазне оцене” Политика: Знак подршке и признања Вечерње новости: Пуна подршка Дневник: Конструктивно