9. Јул 2004.. - Танјуг

Изјава: Карла дел Понте – Главни тужилац Хашког трибунала

“Као најбољи пример како даље наставити реципрочну сарадњу о којој је говорио премијер Србије Војислав Коштуница, јесте “случај Овчара” , оптуженим починиоцима тог злочина се већ суди у Србији, а у Хагу ће се, по командној одговорности, водити процес против “вуковарске тројке”.

16. Јун 2004.. - Хашка хроника

А. Миленов: Трибунал не јури шофере

Хашки трибунал очекује да Србија што пре ухапси и испоручи све оптуженике које тражи тај суд ‐ изјавила је за наш програм Александра Миленов, из канцеларије хашког трибунала у Београду, поводом поновљених трврдњи хашког тужиоца Карле дел Понте да се Ратко Младић и 15 хашких оптуженика налазе на територији Србије.

7. Мај 2004.. - Амбасада Сједињених Америчких Држава

Заједничко саопштење Амбасаде САД и Тужилаштва за ратне злочине Републике Србије

Тужилац за ратне злочине Републике Србије г. Владимир Вукчевић примио је јуче у згради специјалних органа у Устаничкој улици господина Матеа Валеса, ФБИ помоћника правног аташеа, чије је седиште у Бечу, и господина Сем Назара, правног саветника Амбасаде САД у Београду.

3. Мар 2004.. - Време

Суђења за ратне злочине у Србији

Могућност да се суђења за ратне злочине спроведу пред домаћим судом у складу са стандардима међународног кривичног трибунала за бившу Југославију