19

May 2021.

Дана 19.05.2021. године Тужилац за ратне злочине Снежана Станојковић је учествовала на Округлом столу на тему “Ексхумације и идентификације несталих лица“ који је одржан у Београду.

Дана 19.05.2021. године Тужилац за ратне  злочине Снежана Станојковић је учествовала на Округлом столу на тему “Ексхумације и идентификације несталих лица“ који је одржан у Београду.

Удружење породица несталих лица са КиМ-а „Отета истина“ са седистем у Београду које предводи Верица Томановић је у сарадњи са Комисијом за нестала лица Владе РС, Тужилаштвом за ратне злочине, Медјународном Комисијом за нестала лица (ИЦМП, Медјународним Комитетом Црвеног крста у Београду и Црвеног крста Србије организовала Округли сто “Ексхумације и идентификације несталих лица“ који је одржан у хотелу Палас у Београду.

Тужилац Снежана Станојковић је изјавила да је Тужиластво за ратне злочине посвећено проналажењу сваке нестале особе. Свака нова информација ће помоћи расветљавању њихове судбине. Разговараћемо са сваком особом која има сазнања и за то смо отворени 24 сата дневно, рекла је Тужилац Станојковић.