19

May 2021.

Dana 19.05.2021. godine Tužilac za ratne zločine Snežana Stanojković je učestvovala na Okruglom stolu na temu “Ekshumacije i identifikacije nestalih lica“ koji je održan u Beogradu.

Dana 19.05.2021. godine Tužilac za ratne  zločine Snežana Stanojković je učestvovala na Okruglom stolu na temu “Ekshumacije i identifikacije nestalih lica“ koji je održan u Beogradu.

Udruženje porodica nestalih lica sa KiM-a „Oteta istina“ sa sedistem u Beogradu koje predvodi Verica Tomanović je u saradnji sa Komisijom za nestala lica Vlade RS, Tužilaštvom za ratne zločine, Medjunarodnom Komisijom za nestala lica (ICMP, Medjunarodnim Komitetom Crvenog krsta u Beogradu i Crvenog krsta Srbije organizovala Okrugli sto “Ekshumacije i identifikacije nestalih lica“ koji je održan u hotelu Palas u Beogradu.

Tužilac Snežana Stanojković je izjavila da je Tužilastvo za ratne zločine posvećeno pronalaženju svake nestale osobe. Svaka nova informacija će pomoći rasvetljavanju njihove sudbine. Razgovaraćemo sa svakom osobom koja ima saznanja i za to smo otvoreni 24 sata dnevno, rekla je Tužilac Stanojković.